Conducerea

Daniela Petre
Președinte Fondator
Georgeta Ionescu
Director Educațional, Pipera
Daniela Stoian
Director Educational, Tineretului
Elena Dimofte
Director Adjunct, Tineretului

“Am deschis Dreamland Băneasa acum 8 ani pentru fetele mele Maria și Miruna, din nevoia de a le ști în siguranţă, protejate, într-un mediu cald și familiar, înconjurate de multă dragoste.

După 4 ani, am deschis Dreamland Tineretului, iar fetele mele au crescut și acum sunt la școală. La DREAMLAND însă, toţi copiii sunt în continuare în siguranţă, ÎNVAŢĂ lucruri noi și interesante, SE BUCURĂ să vină în fiecare zi la grădiniţă și CRESC înconjuraţi de dragostea noastră.”

Daniela Petre

“Copilăria este miracol și magie, iar DREAMLAND este regatul unde aceasta se desfășoară. Mi-am pus în slujba instituţiei DREAMLAND cei 20 de ani de experienţă în domeniul educaţional. Menirea mea este de a-i inţelege pe copii, de a-i învăţa, de a le îndruma paşii spre succesul devenirii lor şi de a-i iubi necondiţionat.

Sunt fericită văzându-i că SE BUCURĂ la fiecare pas pe care îl fac în drumul ascensiunii!”

Georgeta Ionescu

„O zi frumoasă începe cu un zâmbet de copil. Aşa încep toate zilele noastre aici, la DREAMLAND.

Responsabilitatea mea este aceea de a crea un mediu plăcut, creativ şi motivant pentru copii, unde ei să îşi exprime emoţiile şi trăirile.

Pentru mine empatia este una dintre condiţiile necesare, care facilitează comunicarea, atât cu copiii, cât şi cu părinţii.”

Daniela Stoian

„Ne-am grăbit să creștem și am uitat ce este cu adevărat frumos, am uitat să ne bucurăm, să trăim și să zâmbim din orice motiv așa cum face un copil. DREAMLAND este locul unde revin la inocența și la copilul din mine. Rolul meu este de a stimula și întreține curiozitatea copiilor pentru lucruri noi, de a le modela comportamentele sociale, de a le întări încrederea în forțele proprii și de a-i ajuta să își găsească identitatea.”